Dröm dag!

Ursäkta bloggningen idag, men ni visste ju hur men dag ser ut.
hästarna gick helt grymt idag!
Red Jarad(haha, tillbaka på B-ponny) dressyr jobb, mycket ställa,böja,form osv.. han är ju inte så mycket jobbad så han har all rätt att vara lite stel! men det gick bra och han skötte sej perekt!
p.s.. han är TILL SALU ;)

Khairo har ALDRIG gått såhär bra under det året jag har haft honom! Ojojoj vilken dröm ponny det var idag! Han var lugn som bara den, gick i en stadig perfekt form heela passet igenom, galoppen var rund och på bakbenen, han (som i vanliga fall inte kan ställa till vänster)  var mjuk och följsam i båda sidorna! I galoppen(och traven) släppte jag tyglarna och satte händerna på höfterna, och han bara galopperade vidare i en låg gämn form, i kort samlad rund galopp! sen vid avsaktningen bara jag satt emot lite med sätet, och han saktade av till skritt direkt- kan det vara bättre?? Det ändå tråkiga är.. kommer vi någonsin kunna toppa detta passet? xd

Harry var också väldigt fin idag, mjuk i sidorna,på tygeln och jobbade på ganska bra.
lite "fyrtaktig" i galoppen, eller inte riktigt fyrtaktig men ändå lite så. Annars bra!
Stack till Kungsbacka(Kungsmässan) med pappa, skulle fixa present till niklas, och köpa present till mej(haha) ifrån farmor! Fixade till något riktigt bra! vad får ni se på tisdag!
NU åker jagmed la familia och Linn på restaurang!

hörs sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0