argargarg o lite irriterad

vart mycket kring de där att "ooh, alla som har en fin/dyr häst är snobbar" eller " allt som krävs är att man kämpar, o att man lägger ner svett,skratt o tårar i allt man gör i stallet"

Ja, det är helt sant, man måste lägga ner mycket tid,skratt,tårar o allt det där för att lyckas, för att ta sej frammåt.. så långt håller ja me. Men när folk börjar säga saker som ja " åh hon är så snobbig för hon har en kingsland tröja" eller "man ska kämpa upp sina hästar själva, för annars är man sååå dålig" " alla som köper 'färdiga' hästar är dåliga för dom kan inte utbilda sina hästar själva" " får allting på ett silverfat" o "dom gör ALLT det här o köper alla fina dyra hästar BARA för ROSETTERNA"
då blir jag faktiskt arg
, för hur fasen vet DU, du ,du ,du o ni bakom era skärmar, hemme i era hus, ute i erat stall,framför iphonen,på tävlingsplatsen.. hur MYCKET tid,tårar o jobb en människa har lagt på sina hästar ? hur vet NI att dom inte sitter o tragglar dag ut o dag in i sin paddock 2,5 timma om dagen på samma häst? hur vet NI fall dom får allting på ett "silverfat"? O en annan sak, ja vet.. det är UNDERBAR när man tar upp en häst själv, när man är den första som gör allting me denna hästen, när alla framgångar är nått man skapat själva, för första gången, tillsammans- super kul
MEN är man DÅLIG bara för att man får en fin dyr häst? är man verkligen det? för att tävla msv,msvA o SM så krävs det ändå LITE, ialla fall i vanliga fall.. så DU/ni/din mamma/din syster/din vän, ska INTE tro att alla dessa tjejer o killar på hög nivå, med fina hästar är DÅLIGA, absolut INTE!
o det känns skönt, det känns som ett stöd o det känns som nått man alltid kan luta sej mot, att säga" allt som behövs för att nå toppen, för att komma långt med din häst är att ni kämpar", sorry, men den bittra sanningen är att, det är inte alltid det räcker...
om du har en ponny/häst som verkligen INTE vILL hoppa,rida gymkhana,terräng, ja vad ni nu vill göra- så spelar det ingen roll hur duktig du är, hur mycket du kämpar, hur mycket du vill o hur mycke tyd du lägger, för hästen VILL INTE. o då är det kört, tyvärr.
o en sak till, sen när alla har kämpat upp sina hästar till höga klasser, stora mål,msv B,msv A o SM, va ska vi göra med dom då? ställa dom i en stor hage o bara, sorry Pluto men nu är du så bra, så ingen vill ha dej för det nya modet är att kämpa upp sina hästar själva, så bye!
är det en good idea? tror inte de va
o den som för CHANSEN att få en dyr fin utbildad häst som kan gå det stora klasserna, Sm... ska dom TACKA NEJ för att det är lixom nästan pinsamt för att man inte gör jobbret själv!? när folk viskar o säger " oo hon är så snobbig o rik, kolla va bortskämd o dum hon är- hon har ju en ponny som går msv A o titta på animokavajen, ush vilken snobb" det är ju en SKANDAL!

ALLA ÄR DUKTIGA, ALLA KÄMPAR, BARA OLIKA MYCKET,ALLA VILL,BARA OLIKA MYCKET, ALLA KAN,IIINGEN ÄR DÅLIG FÖR ATT DOM HAR EN HÄST SOM GÅR HÖGRE KLASSR EN LISAS, O LISA ÄR INTE SÄMRE FÖR ATT HENNES INTE HOPPAR LIKA HÖGT, tänk på det, innan ni dämmer nån
 
detta är mina åsikter, vad tycker NI?
kram ERIKA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0