rätt ska vara rätt.. men detta är INTE rätt

Anna om Guldvärd.:
Fast regler är ju till för att följas, synd och bli ifrån taget ett sms guld, men saken är ju den att fortfarande har hon ju vunnit det, bara inte spelat rätt.
IP: 81.228.204.193
Hej anna!
jo de är väl klart att regler är till för att följas, men nu var de ju så att de trodde att man behövde tre PLACERINGAR(så var det för 2-3 år sen)så dom trodde att hon var kvalad till msv, eftersom hon hade tre placeringar. Och jag kan då tycka att det är väldigt onödigt att ta ifrån henne guldet då LA kvalen, 3 nollor, är för att man ska visa att man är redo att hoppa msv, o om man då sedan nolalr två msv o kvalar sm, o sen nolalr 3 msv på SM, den svåraste tävlingen på året, OCH omhoppningen som säkerligen va på 1m-1.10! O de som stör mej mest, o nästan äcklar mej är att NÅGON pellefjonk satt sej o SÖKT upp,letat o GRANSKAT alla hennes rundor o räknat nollor, bara för att SÄTTA DIT henne!!?? det är bara avundsjuka, ren o skär avundsjuka.
kram Erika

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker ändå inte att det är rätt! Man kan inte gå på regler som gällde för 2-3 år sedan, det är ens skyldighet att kolla upp om man rider på den nivån. Fortfarande synd om tjejen dock..

2011-11-21 @ 20:37:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0