svar på tal

Anonym om Guldvärd.:
Regler är regler och de är till för att följas! Väldigt tråkigt att en liten flicka ska bli drabbad, jättetråkigt för henne. Men man måste tänka på de barnen som faktiskt VAR kvalade som missade medalj p.g.a detta och silvermedaljören som blev snuvad på SITT guld...
IP: 217.209.159.104
21 November, 20:24  
a l e x a n d r a om Guldvärd.:
det är klart att regler e regler, men vafan om hon vann hela skiten, behövdes den där sista nollan verkligen då?!
IP: 83.176.242.135

Alexandra:
exakt! en sista LA, vad spelar det för roll?? Hon är 13 år, varför ska HON straffas, det va väl inte HON som gjorde fel?? Och dessutom så nolalde hon warm up i LA+kval I LA, så hon va ju kvalad då! bäst i sverige bland B-ponny, det visade ju hon klart, så det är väl klart att hon ska ha GULDET?

Anonym:
Joo... MEN det va ju EN nolla i LA som saknades, o hon nollade dessutom LAwarm up+ LA kval I på SM, så då va ju de fixat. Och att hon visade ju både i kvalen TILL SM o PÅ sm att dom ÄR bäst, BÄST i Sverige= VÄRDIG vinnare! Om då cajsas mamma inte hade förstått att man skulle ha 3 nollor, eller misstagit sej, ska verkligen Cajsa straffas för det då? det är väl inte hon som är "felet"?? Och jag tycker då i den saken du sa:
"Man måste tänka på barnen som faktiskt VAR kvalade som missade medalj p.g.a detta o silvermedaljöreren som blev snuvad på sitt guld"
Joo, MEN hon VAR ju faktiskt kvalad till SM, så det va ju klart på den biten. Och att jag tycker det är VÄRRE att stå framför fullsatta läktare, få sin GULDMEDALJ,rida ärevarvet,bli intervjuad,få alla priser,va lyckligast i HEEELA världen, o sen måste man lämna tillbaka ALLT o inte stå som vinnare längre, än att komma två, för man är väl glad för de ändå, o han(Tom) visste ju antagligen inte äns om att hon inte nolalt 3 LA, utan bara två, så det är nog ingenting han går o tänker på precis, jag tror nog därimot att det känns jobbigare att ta emot en "begangnad" medalj, inte få uppleva sitt ärevarv eller lyckan över att VINNA SM, utan bara få priserna på posten, då försvinner ju all glädje o lycka? För det roliga är ju att uppleva känslan DÅ?
+att jag fortfarande tycker att det är äckligt och pinsamt av denna vuxna människa att sitta o snoka upp sådana här saker BARA för att sätta dit en 13 årig oskyldig tjej, USH!

xoxo Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0